Aanmelden 

Als gezondheidszorgpsycholoog ben ik aangesloten bij stichting 1nP: een landelijk netwerk van professionals binnen de GGZ en onderdeel van Parnassiagroep. U dient zich eerst bij hen aan te melden om een Basis GGZ behandeling bij mij te kunnen volgen (Ik behandel dus geen S-GGZ).

 

Voor aanmelding via www.1nP.nl  heeft u  een geldige verwijsbrief van de huisarts nodig, waarop verwijzing naar de Basis GGZ vermeld staat en met een geldige reden voor verwijzing.

 

Omdat 1nP  alleen geldige verwijsbrieven accepteert, die bij aanmelding geupload moeten worden, wil ik samen met u kijken of de verwijsbrief voldoet voor aanmelding bij 1nP. U kunt mij daarvoor met de verwijsbrief bij de hand, bereiken tijdens het telefonisch spreekuur dinsdag t/m vrijdag van 17.00-18.00, tel 0624409619

 

Mocht de huisarts u naar mij verwezen hebben via Zorgdomein, waarbij ik uw verwijsbrief en u een patientenbericht van de huisarts ontvangen heeeft,  dan mail ik u de verwijsbrief  alsnog, zodat u zich aan kunt inschrijven  bij 1nP. 

 

 

Instructie voor aanmelden op de 1nPsite:

 

1 Ga eerst zelf naar de website van: www.1nP.nl                                                                                   

2 Klik in de grijze balk op aanmelden
3 typ bij naam regiebehandelaar:  Musters (alleen achternaam);
klik op de rode stip in de kaart (vul dus niets in bij kies professie etc); 
Klik bij De Bonte Ooievaar op 'meer info'; 
U ziet mij dan staan: 'de regiebehandelaar, die u zocht';
7 klik rechtsbovenin op inschrijven en volg de stappen.

Nadat u zich bij 1np heeft ingeschreven, ontvangt u na enkele dagen bericht, dat uw dossier geopend is. LET OP: 1np schrijft hierbij, dat er contact met u wordt opgenomen. Dit is niet het geval. U dient dan zelf weer contact met mij op te nemen  tijdens het telefonisch spreekuur tussen 17.00-18.00 om een afspraak te maken voor een eerste intakegesprek.

 

telefonisch spreekuur 17.00-18.00   tel. 0624409619

 
De behandelsessies duren 60 minuten en vinden plaats van 9.00 tot 16.00 uur.  

 

 

 

 

 
 
What do you want to do ?
New mail
 
 
What do you want to do ?
New mail